top of page
Square Stage

Protectia Datelor la Reportajerusu

Stimati clienti,

 

Pentru  protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta.

 

Datele sunt colectate in scopul asigurarii celor mai bune oferte pentru dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu S.C. Reportaje Rusu S.R.L.

 

De aceea, datele dumneavoastra este necesar sa fie actualizate in permanenta. Aveti posibilitatea sa interveniti oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea datelor. Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru a le rectifica sau sterge radu@reportajerusu.com.

 

Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului dumneavoastra in relatia cu S.C. Reportaje Rusu S.R.L. si conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

 

Personalul S.C. Reportaje Rusu S.R.L. respecta cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si are grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul dumneavoastra.

 

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor la modul in care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experienta excelenta in relatia cu S.C. Reportaje Rusu S.R.L.

bottom of page